Gamle Mursten Vægsystemer

Gamle Mursten lancerer nu et nyt produkt: Gamle Mursten Vægsystemer.

Gamle Mursten Vægsystemer består af plader med murstensskaller, der nemt kan skrues op på væggen og fuges, så den færdige væg får et autentisk New Yorker-look.

Systemet kommer i to varianter: vægsystemer til interiør og vægsystemer til facader. Begge Vægsystemer leveres som systemløsning med murstensskaller til samlinger, hjørneskaller til hjørnesamlinger og mørtel. Mørtlen er en diffusionsåben kalkmørtel, således at fuge og murstensskaller virker fugttransportende.

 

Facade
Facademodulerne kombinerer isoleringsmaterialer med murstensskaller og udgør derfor et vedligeholdelsesfrit alternativ til pudsede facader.
Gamle Mursten Vægsystemer gør det lettere at efterisolere bygningsfacader med mursten. Løsningen er velegnet i projekter, hvor man ønsker at matche en eksisterende facade, eller hvor eksempelvis pudsede facadeoverlader, vil ødelægge helhedsindtrykket i bybilledet.
Modulerne monteres efter hinanden på den eksisterende facade med det medfølgende skruesystem

Interiør
Gamle Mursten Vægsystemer til interiør er en indendørsløsning til New Yorker-inspirerede vægge.
Løsningen er identisk med Gamle Mursten facademoduler, men kan leveres på gipsplader eller spånplader. Modulerne monteres på en eksisterende væg eller på et lægtesystem til skillevægge. Der er vedlagt et galleri nederst på siden, det viser hvordan et tidligere projekt med modulerne ser ud.

Forhandler

XL Byg Jens Schulz
Odensevej 116
5700 Svendborg
Jens Schultz

 

 

Webdesign & CMS